Oesterzwam kroket
De vegetarische oesterzwam kroket. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
De vegetarische oesterzwam kroket. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
Wist je dat je met een GRO Oesterzwam Kroket 68% Co2, 58% water- en 27% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde vlees kroket?
Bereidingswijze:
- Bevroren, frituren bij 180 graden; minimaal 4 min, maximaal 6 min. Let op dat de producten niet tegen elkaar aanliggen tijdens het frituren. De producten niet half ontdooid bereiden.
- Ontdooid, frituren bij 180 graden; minimaal 3 min, maximaal 4 min. Ontdooien in de koelkast. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Aangegeven bereidingstijd en temperatuur niet overschrijden.
Over GRO
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. Al hun oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en burgers van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere voetafdruk.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten, selderij, melk, mais |
---|---|
Bewaarcondities | Diepvries -21 / -18 |
Merknaam | GRO |
Ingrediënten | water, panko (tarwemeel, gist, suiker,zout, tarwegluten antioxidanten(ascorbinezuur)),oesterzwammen, knolselderij, (tarwebloem(gluten),battermix* (tarwebloem(rogge), maiszetmeel,verdikkingsmiddel (guarpitmeel), paneermeel(tarwebloem(gluten), zout, gist), plantaardige olien*(ongehard), slagroom (melk), uien, aroma (mais),verse peterselieblad, erwtenvezel, verdikkingsmiddel,bospadenstoelensoep (roux (tawebloemgluten,palmvet), palmvet, gemodificeerd maiszetmeel,specerijen, zout, weipoeder(melk), paddenstoel ,maltodextrine, melksuiker, maisolie,aroma, melkeiwit(lactose), bieslook, gistextract ,champignon sap , citroensap, rode bietensap, kruidenen specerijen, (aroma (mais), peper, champignon |
Nutriënten | Energie (kJ/kcal) 765 / 182, Vetten 7.6 g, waarvan verzaadigde vetzuren 3.1 g, Koolhydraten 28.5, waarvan suikers 1.1 g, Eiwitten 4.7 g, Zout 1.2 g. |
Temperatuurstroom | Diepvries |