Oesterzwam kroket
De vegetarische oesterzwam kroket. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
Bereidingswijze
Bevroren, frituren bij 180 graden; minimaal 4 min, maximaal 6 min. Let op dat de producten niet tegen elkaar aanliggen tijdens het frituren. De producten niet half ontdooid bereiden.
Ontdooid, frituren bij 180 graden; minimaal 3 min, maximaal 4 min. Ontdooien in de koelkast. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Aangegeven bereidingstijd en temperatuur niet overschrijden.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten, selderij, melk, mais |
---|---|
Bewaarcondities | Diepvries -21 / -18 |
Merknaam | GRO |
Ingrediënten | water, panko (tarwemeel, gist, suiker,zout, tarwegluten antioxidanten(ascorbinezuur)),oesterzwammen, knolselderij, (tarwebloem(gluten),battermix* (tarwebloem(rogge), maiszetmeel,verdikkingsmiddel (guarpitmeel), paneermeel(tarwebloem(gluten), zout, gist), plantaardige olien*(ongehard), slagroom (melk), uien, aroma (mais),verse peterselieblad, erwtenvezel, verdikkingsmiddel,bospadenstoelensoep (roux (tawebloemgluten,palmvet), palmvet, gemodificeerd maiszetmeel,specerijen, zout, weipoeder(melk), paddenstoel ,maltodextrine, melksuiker, maisolie,aroma, melkeiwit(lactose), bieslook, gistextract ,champignon sap , citroensap, rode bietensap, kruidenen specerijen, (aroma (mais), peper, champignon |
Nutriënten | Energie (kJ/kcal) 765 / 182, Vetten 7.6 g, waarvan verzaadigde vetzuren 3.1 g, Koolhydraten 28.5, waarvan suikers 1.1 g, Eiwitten 4.7 g, Zout 1.2 g. |
Temperatuurstroom | Diepvries |