Oven oesterzwam bitterbal
De vegan oesterzwam bitterbal voor oven en airfryer. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
De vegan oesterzwam bitterbal voor oven en airfryer. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
Wist je dat je met een GRO Oesterzwam Oven Bitterbal 67% Co2, 46% water- en 32% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde vlees oven bitterbal?
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 tot 240 graden. Afhankelijk van de oven kan de voorverwarm temperatuur variëren. Leg de bitterballen uit de vriezer bij voorkeur midden op een rooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal. Bak de bevroren ovenbitterballen circa 8 minuten. Laat de bitterballen minimaal 2 minuten rusten voor een optimaal krokant resultaat.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten, selderij, Kan sporen bevatten van mosterd |
---|---|
Bewaarcondities | In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Ten minste houdbaar tot: zie zijkant verpakking. Na ontdooien product niet opnieuw invriezen. |
EAN handels eenheid | 8719689488031 |
Merknaam | GRO |
Nutriënten | Voedingswaarde per 100g: energie 861 kJ / 205 kcal, vetten 12g, waarvan verzadigde vetzuren 4,3g, koolhydraten 20,3 g, waarvan suikers 1,4 g, eiwitten 3,4 g, zout 0,95g. |
Temperatuurstroom | Diepvries |