Oven oesterzwam kroket
LET OP: 32 stuks i.p.v 36 stuks
De vegan oesterzwam kroket. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 tot 240 graden. Afhankelijk van de oven kan de voorverwarm temperatuur variëren. Leg de ovenkroketten uit de vriezer bij voorkeur midden in de oven op een rooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste barkresultaat. Aangegeven bereidingswijze en temperatuur niet overschrijden. Laat de kroketten minimaal 2 minuten rusten voor een optimaal krokant resultaat. De producten niet half ontdooien. De producten niet in de verpakking ontdooien. Niet geschikt voor de friteuse.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten, Melk, Selderij. |
---|---|
Bewaarcondities | In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien nog 48 uur houdbaar in de koelkast bij 4°C of lager (product afdekken). |
EAN commerciële eenheid | 8719689488277 |
EAN handels eenheid | 8710555496006 |
Merknaam | GRO |
Nutriënten | Voedingswaarde per 100g: energie 1006 kJ / 241 kcal, vetten 14,6 g, waarvan verzadigde vetzuren 4 g, koolhydraten 22,8 g, waarvan suikers 1,3 g, eiwitten 4 g, zout 1,17 g. |