Oven oesterzwam kroket
De vegan oesterzwam kroket. Deze GRO original heeft een krokante korst en romige ragout gevuld met oesterzwammen. Deze veelzijdige paddenstoel van Nederlandse bodem wordt bij GRO circulair geteeld met koffiedik. Oesterzwammen zijn heerlijke smaakmakers en hebben een vlezige structuur. Heerlijk als borrelhap, klein gerechtje en tapas.
Wist je dat je met een GRO Oesterzwam Oven Kroket 68% Co2, 58% water- en 27% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde vlees oven kroket?
Bereidingsadvies
Oven: voorverwarmen op 210°C. Leg de bevroren kroketten op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven.
Baktijd: bevroren 10-12 minuten. Laat de kroketten na bereiding twee minuten rusten voor consumptie.
Waarschuwing: let op dat de producten niet tegen elkaar aan liggen tijdens de bereiding. Product is niet geschikt voor bereiding in de friteuse.
Over GRO
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. Al hun oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en burgers van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere voetafdruk
Meer weten over GRO? Lees hier meer!
Allergenen | Gluten, Melk, Selderij. |
---|---|
Bewaarcondities | In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien nog 48 uur houdbaar in de koelkast bij 4°C of lager (product afdekken). |
EAN commerciële eenheid | 8719689488277 |
EAN handels eenheid | 8710555496006 |
Merknaam | GRO |
Nutriënten | Voedingswaarde per 100g: energie 1006 kJ / 241 kcal, vetten 14,6 g, waarvan verzadigde vetzuren 4 g, koolhydraten 22,8 g, waarvan suikers 1,3 g, eiwitten 4 g, zout 1,17 g. |
Temperatuurstroom | Diepvries |