Oesterzwam ragoutbroodje
Een lekker knapperig ragoutbroodje gemaakt met echte roomboter. De zachte ragout bestaat uit verse ingrediënten zoals de circulair geteelde oesterzwammen van GRO, knolselderij en peterselie. Het oesterzwam ragoutbroodje is eenvoudig en snel te bereiden in de oven waardoor het een ideale snack of lunch gerecht is.
Een lekker knapperig ragoutbroodje gemaakt met echte roomboter. De zachte ragout bestaat uit verse ingrediënten zoals de circulair geteelde oesterzwammen van GRO, knolselderij en peterselie. Het oesterzwam ragoutbroodje is eenvoudig en snel te bereiden in de oven waardoor het een ideale snack of lunch gerecht is.
Wist je dat je met een GRO Oesterzwam Ragout Broodje 71% Co2, 62% water- en 77% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde saucijzenbroodje?
Bereidingswijze:
- Product ontdooien voor gebruik: circa 60 tot 90 minuten in de koeling.
- Insnijden: gelieve twee sneetjes maken aan de bovenkant van het ontdooide ragoutbroodje.
- Afbakken: verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 190°C). Leg de ontdooide ragoutbroodjes op een bakplaat en bak gedurende 25 tot 30 minuten. Schuif open na ¾ van de baktijd.
Over GRO
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. Al hun oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en burgers van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere voetafdruk.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten, tarwe, melk, ei, selderij. |
---|---|
Bewaarcondities | In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien nog 48 uur houdbaar in de koelkast bij 4°C of lager (product afdekken). |
EAN handels eenheid | 8717953087324 |
Merknaam | GRO |
Nutriënten | Voedingswaarde per 100g: energie 1287 kJ / 309 kcal, vetten 22g, waarvan verzadigde vetzuren 15g, koolhydraten 23 g, waarvan suikers 0,7g, eiwitten 4,5 g, zout 0,96g |
Temperatuurstroom | Diepvries |