Oesterzwam ragoutbroodje

Het vegan ragoutbroodje is gemaakt met lekker knapperig bladerdeeg en gevuld met een romige ragout vol verse oesterzwammen, knolselderij en peterselie. De oesterzwammen zijn circulair geteeld met de reststroom van koffie. Het krokante korstje in combinatie met de romigste plantaardige ragout zorgt voor een ware smaaksensatie. Perfect om gasten te verrassen tijdens lunch, buffet of borrel en ideaal voor on-the-go locaties.

GRO
Op voorraad
SKU
20959_V
Gegroepeerde productitems
Naam Beschikbaar Prijs
Oesterzwam ragoutbroodje - 50 X 125 G

Een lekker plantaardig ragoutbroodje waarvan iedereen kan genieten! De romige ragout is gemaakt met verse ingrediënten van Nederlandse bodem zoals de circulair geteelde oesterzwammen en knolselderij. Het oesterzwam ragoutbroodje is eenvoudig te bereiden in de oven en blijft lang lekker. Hierdoor is het een ideale snack voor grote groepen tijdens de lunch of voor tussendoor vanuit de koffiecorner. 

Wist je dat je met een GRO Oesterzwam Ragout Broodje 71% Co2, 62% water- en 77% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde saucijzenbroodje?

Bereidingswijze

Product ontdooien voor gebruik: circa 60 tot 90 minuten in de koeling. Insnijden: gelieve twee sneetjes maken aan de bovenkant van het ontdooide ragoutbroodje. 

Afbakken: verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 190°C). Leg de ontdooide ragoutbroodjes op een bakplaat en bak gedurende 25 tot 30 minuten. Schuif open na ¾ van de baktijd.

Over GRO

Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. Al hun oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en burgers van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere voetafdruk.

Meer weten over GRO? Lees hier meer 

Meer informatie
Allergenen gluten, tarwe, selderij.
Bewaarcondities In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien nog 48 uur houdbaar in de koelkast bij 4°C of lager (product afdekken).
EAN handels eenheid 8717953087324
Merknaam GRO
Ingrediënten Roomboter korstdeeg (tarwebloem, roomboter (melk) 22%, water, zout), vegetarische oesterzwammen ragout: (oesterzwam 7%, champignon sap,citroensap, gistextract, melkeiwit, mais(olie), bieten (sap), bieslook, peper, verdikkingsmiddel methylcellulose,
Nutriënten Voedingswaarde per 100g: energie 1287 kJ / 309 kcal, vetten 21g, waarvan verzadigde vetzuren 9,3g, koolhydraten 26g, waarvan suikers 0,5g, eiwitten 3,9g, zout 1,1g.
Temperatuurstroom Diepvries

Search engine powered by ElasticSuite