Wil jij voedselverspilling tegengaan en de beste prijs voor jouw product? Wij helpen jou snel & professioneel van je product af!

Zo werkt het

InstockMarket is een duurzame horeca groothandel. Wij werken met reststromen die wij niet verloren willen laten gaan. Wij verwaarden zo veel mogelijk van de producten door vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten en chefs te inspireren om te koken met wat er op voorraad is

Dat lukt ons met ruim 70% van de producten. Ongeveer 20% van de producten doneren we aan goede doelen zoals de Voedselbanken Nederland. We zijn trots dat we daar samen met jou een bijdrage aan kunnen leveren. De overige producten die wij niet kunnen redden vanwege de kwaliteit en voedselveiligheid belanden bij de vergister waar er nog energie van wordt gemaakt.Heb jij reststromen die jij niet verloren wil laten gaan? 

Vul de gegevens van jouw product in in onze reststroom calculator. Binnen 1 uur wordt er contact met je opgenomen om te bespreken wat er mogelijk is. Liever direct persoonlijk contact? Dat kan! Bel naar 0613588340 of stuur een mail naar erik@instock.nl 


Zij gingen je voor!

Wij werken inmiddels al samen met zo’n 100 aanbieders van reststromen. Dit zijn boeren, telers en tussenhandelaren. 

Vanaf de start werken we met Instock samen om onze reststromen van groente en fruit een goede bestemming te geven. Instock zorgt ervoor dat de producten in verschillende restaurants terecht komen waar er heerlijke gerechten van worden gemaakt. Zo wordt het eten van groente en fruit een feestje. Een echte win-win-win situatie dus!

Bakker Barendrecht

Tijdens het oogsten van onze biologische vollegrondsgroentes zoals bloemkool en broccoli zien we steeds vaker schommelingen ontstaan als gevolg van een grilliger klimaat.

We zijn blij dat we een deel van de oogstpieken alsnog een goede bestemming kunnen geven via InstockMarket. 

Bio Brass

Het verlengen van de levensuur van grondstoffen is een belangrijke doelstelling van Milgro. Daarbij werken wij samen met tal van partners, zo ook met Instock om 100% benutting van voedselwaarde te realiseren. 

Milgro

Search engine powered by ElasticSuite