Maar liefst één derde van al het voedsel
wereldwijd wordt verspild
Bij Instock brengen we daar sinds 2014 verandering in door voedselverspilling op de kaart te zetten.
Voorheen deden we dit met onze eigen Instock restaurants en cateringsbedrijf waar we heerlijke
gerechten maakten van geredde producten. Nu redden we eten op grotere schaal met de horecagroothandel
InstockMarket. Inmiddels heeft Instock, samen met andere chefs en restaurants in Nederland, al ruim
2 miljoen kilo aan eten gered van verspilling.
Tijdlijn


InstockMarket
Het doel van Instock is altijd geweest om zoveel mogelijk kilo’s aan eten te redden, daarom ontstond in 2019 het idee van een online horeca groothandel. Ons ‘Food Rescue Center’ bevindt zich in nabij station Amsterdam Sloterdijk.
Meer weten over voedselverspilling en hoe wij te werk gaan? Lees hier meer.
Het team
Bart Roetert
Mede-oprichter & dagelijks bestuur
Selma Seddik
Mede-oprichter & dagelijks bestuur
Lucas Eversmann
Account manager
Kim Janssen
Account manager
Erik Brands
Product manager
Bert van Drongelen
Product manager
Niels Ijsbrandij
Operationeel manager
Saskia Kolster
Operationeel manager
Farinaz Bouteie
Financieel medewerker
Demi Roelfs
Brand manager
Flo Bekkering
Analytics & data
Casper Klijntjes
Project manager
Isabella Proto
Stagiair sales
Coen van Golen
Stagiair sales
Karlijn Orij
Stagiair communicatie & marketing
Jerry Ruijter
Stagiair kwaliteitsmanagent
Joey Timan
Stagiair account management
Diego Benites Fuentes
Stagiair teamleider operatie
Vacatures