OVER ONS

Maar liefst één derde van al het voedsel

wereldwijd wordt verspild

Bij Instock brengen we daar sinds 2014 verandering in door voedselverspilling op de kaart te zetten.
Voorheen deden we dit met onze eigen Instock restaurants en cateringsbedrijf waar we heerlijke
gerechten maakten van geredde producten. Nu redden we eten op grotere schaal met de horecagroothandel
InstockMarket. Inmiddels heeft Instock, samen met andere chefs en restaurants in Nederland, al ruim
2 miljoen kilo aan eten gered van verspilling.  

Tijdlijn

 

 

InstockMarket

Het doel van Instock is altijd geweest om zoveel mogelijk kilo’s aan eten te redden, daarom ontstond in 2019 het idee van een online horeca groothandel. We bieden de hoogste kwaliteit reststromen en de lekkerste circulaire merken. Ons ‘Food Rescue Center’ bevindt zich in Diemen.

Meer weten over voedselverspilling en hoe wij te werk gaan? Lees hier meer. 

Het team

'We helpen bedrijven een snelle duurzame stap te zetten. Dit geeft mij veel voldoening'

Bart Roetert

Mede-oprichter & dagelijks bestuur

'Voedselverspilling reduceren is één van de meest effciënte manieren om klimaatopwarming tegen te gaan. Ik krijg veel energie van deze missie!'

Selma Seddik

Mede-oprichter & dagelijks bestuur

'Waarom kwalitatief goede producten weggooien? Super zonde! Daarom maak ik anderen graag enthousiast om te werken met de mooie reststromen de wij binnen krijgen'

Kim Janssen 

Account manager 

Rosan Steffens

Account manager 

Casper Klijntjes

Account manager & Sales support

'No time to waste!'

Erik Brands

Product manager

'Werken met reststromen en gered voedsel een tweede kans bieden geeft zo veel voldoening'

Niels Ijsbrandij

Operationeel manager

Lune Veldhuizen

Assistent operationeel manager

Tryntsje van der Leij

Assistent operationeel manager

'Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan. Samen met dit geweldige team wil ik voedselverpilling tegengaan!'

Farinaz Bouteie

Financieel medewerker

'Voedselverspilling is een onderwerp waar veel meer mensen zich bewust van moeten worden. Ik ben trots dat ik mij hiervoor kan inzetten door deze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden'

Demi Roelfs

Brand manager

'De lekkerste manier om impact te maken'

Flo Bekkering

Analytics & data 

Diego Benites Fuentes

Stagiair teamleider operatie

Anouk ten Bruggencate

Stagiair communicatie & marketing

Anouk Schoute

Stagiair logistiek

We zoeken nog nieuwe collega's. Ga naar de vacaturepagina voor meer info!

Vacatures