Oesterzwam burger
De vlezige structuur van oesterzwammen zorgt ervoor dat de voorgegaarde vegan Oesterzwamburger van GRO een goed alternatief is voor vlees. Snel en eenvoudig te bereiden in pan, grill en oven.
De vlezige structuur van oesterzwammen zorgt ervoor dat de voorgegaarde vegan Oesterzwamburger van GRO een goed alternatief is voor vlees. Snel en eenvoudig te bereiden in pan, grill en oven.
Wist je dat je met een GRO Oesterzwamburger 77% Co2, 79% water- en 75% landgebruik bespaard ten opzichte van een gemiddelde vlees burger?
Bereidingswijze: Product ontdooien voor gebruik.
- Koekenpan: verhit olie en/of boter en bak de ontdooide burgers in ongeveer 6 tot 8 minuten op halfhoog vuur. Regelmatig keren.
- Grill: grill de ontdooide burgers aan beide kanten bruin in ongeveer 6 tot 8 minuten. Regelmatig keren.
- Oven: verwarm de oven voor op 200°C. Leg de ontdooide burgers op een bakplaat en bak de burgers in de oven in ongeveer 8 tot 10 minuten.
Over GRO
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. Al hun oesterzwammen worden geteeld met reststromen van koffie. Oesterzwammen hebben de perfecte textuur en smaak om snacks en burgers van te maken. Dat snackt net zo lekker, maar dan met een stuk lagere voetafdruk.
Meer weten over GRO? Lees hier meer
Allergenen | Gluten |
---|---|
Bewaarcondities | In de diepvries bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien nog 48 uur houdbaar in de koelkast bij 4°C of lager (product afdekken). Ten minste houdbaar tot: zie zijkant verpakking. Na ontdooien product niet opnieuw invriezen. |
EAN handels eenheid | 8719689488420 |
Merknaam | GRO |
Nutriënten | Voedingswaarde per 100g: energie 605.72 kJ / 144 kcal, vetten 6.35g, waarvan verzadigde vetzuren 0,58g, koolhydraten 10,93g, waarvan suikers 1,33g, eiwitten 10,15g, zou |
Temperatuurstroom | Diepvries |