Supertosti Paddenstoel
Culinaire diepvriestosti’s, bereid met de hand, belegd met boerenkazen, huisgemaakte ingrediënten en het beste zuurdesembrood… Altijd om broodverspilling tegen te gaan, en altijd met de smaak op de eerste plaats.
Een supertosti met huisgemaakte kruidige paddenstoelenstoof met Queso Iberico en rucola.
Een supertosti met huisgemaakte kruidige paddenstoelenstoof met Queso Iberico en rucola.
Zoals bij alle andere tosti’s van De Tweede Jeugd wordt deze klassieker gemaakt op twee dikke plakken restbrood van onze bakkerspartners of op dubbel gebakken brood. Dit is speciaal voor ons ontwikkeld desembrood waarin zeker 30% restbrood is verwerkt.
De kruidige paddestoelenragout wordt gemaakt in de keuken van De Tweede Jeugd. Ze gebruiken champignons van Nederlandse telers, die samen met witte ui worden gebakken in geurige knoflookolie. De ragout wordt op smaak gemaakt met grote hoeveelheden verse peterselie en dragon, en met gedroogd korianderzaad en zwarte peperkorrels. Het malen van de specerijen doen ze altijd pas tijdens het koken voor maximaal smaakbehoud.
De tosti wordt afgemaakt met Queso Iberico en een handje verse rucola.
Over De Tweede Jeugd
Elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Zonde, want die broden zijn natuurlijk nog perfect om te gebruiken. Daarom hebben ze bij De Tweede Jeugd het hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. En dat doen ze door er nieuwe, heerlijke producten van te maken!
Meer weten over De Tweede Jeugd? Lees hier meer!
Allergenen | Glutenbevattende granen, lupine, melk, kan sporen bevatten van ei, noten, pinda, sesamzaad, soja |
---|---|
Bewaarcondities | Bevroren, voor houdbaarheidsdatum zie verpakking |
Merknaam | De Tweede Jeugd |
Ingrediënten | Dubbel Gebakken brood (Paneermeel, Son sustain, desem, zout, water), Manchego (rauwe schapenmelk, zout, bewaarmiddel, stremsel), Paddenstoelenstoof (Champignons, ui, zonnebloemolie, peterselie, dragon, zout, zwarte peper, korianderzaad, witte wijnazijn, knoflook, chilipeper, tarwebloem), Rucola |
Temperatuurstroom | Diepvries |