Met de culinaire Supertosti’s van De Tweede Jeugd til je jouw lunchkaart gegarandeerd naar een hoger niveau

Met de culinaire Supertosti’s van De Tweede Jeugd til je jouw lunchkaart gegarandeerd naar een hoger niveau

Met de tosti's van De Tweede Jeugd bied je gasten écht bijzondere tosti's aan. Van een tosti linzenstoof tot een tosti met rendang van jackfruit. En van een kimchi tosti tot aan een met paddenstoelen. "Onze culinaire doelstellingen zijn erop gericht speciale tosti's te maken en te ontwikkelen, mensen uit te dagen en te verrassen, maar vooral om ze lekkere eetervaringen te bieden door onze met zorg gemaakte producten," zegt Benjamin Namane, oprichter van De Tweede Jeugd. Met de culinaire ‘Supertosti’s’ van De Tweede Jeugd til je jouw lunchkaart gegarandeerd naar een hoger niveau, zonder dat het je meer werk kost in de keuken. 


Impactvolle tosti’s in bijzondere varianten

Kwaliteit staat bij De Tweede Jeugd altijd voorop. De meeste ingrediënten voor hun tosti's maken ze zelf. Denk hierbij aan de kruidige paddenstoelenragout voor de Supertosti paddenstoel of hun linzenstoof voor de Supertosti linzenstoof. Daarnaast werken ze samen met sympathieke producenten die voor hun product staan, bijvoorbeeld voor hun kimchi, rendang van jackfruit en de ham voor hun klassieke ham-kaas tosti. ”We willen dat onze Supertosti’s aan alle kanten goed doen. In de sourcing van de ingrediënten, in het maakproces, en in de monden en buiken van de mensen die onze producten eten”, zegt Benjamin. 


Altijd opzoek naar verbetering

Benjamin begon in 2016 met deze mooie uitdaging. Het doel was om restbroden een tweede leven te geven door er tosti's van te maken. Want in het hoofdstuk voedselverspilling is brood de kampioen. Een prachtig initiatief waar ze zich voor blijven inzetten, maar inmiddels is het slechts een onderdeel van de duurzame doelen van de onderneming. Op alle manieren kijken ze hoe ze met hun producten de meest duurzame keuzes kunnen maken in termen van hun CO2-footprint, biodiversiteit en dierenleed. "We zullen ons focussen op het tot in detail meten van de impact van onze producten, zodat we kunnen sturen op de meest duurzame opties," zegt Benjamin.


Social impact

Met een team van 10 medewerkers worden alle tosti's van De Tweede Jeugd met veel liefde en aandacht bereid in hun eigen productiekeuken. 60% van hun medewerkers komt uit een kwetsbare positie. "We willen hen een fijne, warme en veilige werkplek bieden, waar ze opereren in een divers team," vertelt Benjamin. "We willen ons ervoor inzetten onze medewerkers aan vertrouwen te zien winnen, om vaardigheden te leren, en om eigenwaarde te herwinnen door het uitoefenen van betaald werk, elk op hun eigen manier." De sociale doelstelling voor De Tweede Jeugd is om de komende 5 jaar te groeien naar zo'n 35 medewerkers.


De Tweede Jeugd biedt 8 verschillende tosti's aan. Voor ieder wat wils, want er zijn zowel vlees, vega als vegan opties. De tosti's zijn lang te bewaren omdat ze worden bewaard in de diepvries. Na ontdooien heb je binnen no-time heerlijke tosti's klaar door ze te grillen in een pan, het tosti-ijzer of in de oven. Ontdek de Supertosti's van De Tweede Jeugd nu bij InstockMarket. 


Ontdek de producten van De Tweede Jeugd bij InstockMarket