InstockMarket, de duurzame groothandel voor


Door bij InstockMarket te winkelen verzeker je jezelf van kwalitatief hoge producten waar je impact meemaakt

Impact maken, kwaliteit en gemak staan voor ons altijd voorop. Maar daar houdt het niet op, want bij InstockMarket gaan we verder door actief voedselverspilling tegen te gaan. En wat nou als je ook nog eens kan besparen op je inkoopkosten? Maak snel een duurzame stap bij InstockMarket!

Duurzaamheid

Het verlagen van je CO2 uitstoot is een belangrijke doelstelling, wij helpen je hierbij. Door het kopen van geredde producten verlaag je je co2 uitstoot. 1 kilo gered eten staat gelijk aan 2 a 3 kilo co2 uitstoot. Maandelijks ontvang je een persoonlijk dashboard, waar te zien is hoeveel impact jij hebt gemaakt. Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan en positieve veranderingen teweegbrengen in de voedselindustrie. Daarnaast bieden we het breedste assortiment aan circulaire merken in Nederland.  Kies voor InstockMarket en draag bij aan een duurzamere toekomst voor hotellerie.

Prijs

Bij InstockMarket bespaar je op geredde producten gemiddeld 20-30% in vergelijking met andere groothandels. We streven ernaar om onze prijzen zo laag mogelijk te houden om het circulaire gebruik van producten te bevorderen. Door voor InstockMarket te kiezen, profiteer je van aanzienlijke besparingen voor producten van hoge kwaliteit.

Gemak

Bij InstockMarket hebben we het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat het bestellen bij ons een moeiteloze ervaring wordt. Alle producten die online staan, zijn ook echt op voorraad. Je grijpt nooit mis. Ook zorgen we voor een snelle, betrouwbare levering, zodat jij je kunt richten op het maken van de lekkerste gerechten. Ontdek zelf het gemak van InstockMarket en ervaar hoe we jouw bedrijf ondersteunen.

Kwaliteit

We leveren alleen de allerbeste producten, zorgvuldig geselecteerd in ons Food Rescue Center die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. 

Direct aan de slag? Dat kan!

Maak een stap richting klimaatneutrale hotels.

Liever eerst persoonlijk contact? 

Neem direct contact met ons op!