Ontdek de plantaardige alternatieven voor zalm en tonijn van OLALA!

Ontdek de plantaardige alternatieven voor zalm en tonijn van OLALA!

Bij InstockMarket streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en duurzame oplossingen die niet alleen lekker zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. Daarom zijn we verheugd om jullie kennis te laten maken met OLALA!, een vooruitstrevende pionier op het gebied van plantaardige vis alternatieven.


Een beweging naar duurzame visalternatieven

OLALA! is meer dan alleen een merk. Het staat voor een beweging naar duurzame en plantaardige visalternatieven. En het beste van alles: ze laten geen ruimte voor compromissen op het gebied van smaak. 

OLALA! werd in 2021 opgericht door Simon Fernoit en François Blum. Hun missie is duidelijk: een ontsnappingsroute bieden aan het urgente probleem van overbevissing dat onze oceanen bedreigt. In 2050 zullen naar schatting 90% van de vispopulaties volledig uitgeput of overbevist zijn. OLALA! is een sprankje hoop dat bewijst dat verandering stap voor stap mogelijk is. Het is belangrijk om te weten dat 50% van de zuurstof die we inademen uit de oceaan komt. Daarom is het behoud van onze oceanen niet alleen cruciaal voor het leven in zee, maar ook essentieel voor het tegengaan van klimaatverandering en het in stand houden van het leven op aarde.


Innovatief, duurzaam en vol smaak

OLALA!'s visassortiment, met innovatieve alternatieven zoals gerookte en rauwe zalm, tonijnkruimels, biedt een unieke culinaire ervaring en een duurzame keuze voor horecaprofessionals. Hun assortiment bevat vijf producten - Smoked SalmOnderful, Raw SalmOnderful, SalmOnderful crumbles, TunaliciOus crumbles en Raw TunaliciOus - die kwaliteit, smaak en duurzaamheid uitstralen.

Speciaal ontworpen voor de horeca, worden deze diepgevroren producten geleverd in formaten en verpakkingen die aan de behoeften van chef-koks en restauranthouders voldoen, terwijl ze concurrerend geprijsd blijven met traditionele vis. Hierdoor blijven de kosten het hele jaar door stabiel.Alle producten van OLALA! worden gemaakt in de productiekeuken in Boulogne-sur-Mer. Transparantie is voor OLALA! erg belangrijk. Hun producten zijn gemaakt met gemakkelijk te begrijpen ingrediënten en een vertrouwen op ingrediënten van natuurlijke oorsprong en algen. Bovendien zijn de producten niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voorvechters van het milieu. Ze stoten tot 11 keer minder CO2 uit in vergelijking met hun dierlijke tegenhangers. Behalve smaak en duurzaamheid biedt hun assortiment ook voedingsvoordelen die vergelijkbaar zijn met die van vis, zoals omega-3 vetzuren en proteïnen, waardoor elke hap een stap in de richting van een gezondere toekomst is.


Nu verkrijgbaar bij InstockMarket

Bij InstockMarket zijn we trots om OLALA!-producten in ons assortiment toe te voegen. Als duurzame horecagroothandel zijn we altijd op zoek naar innovatieve en duurzame producten voor onze klanten. Met de introductie van OLALA!-producten bieden we chefs hoogwaardige en smaakvolle alternatieven voor traditionele vis, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een meer duurzame voedselketen.Direct aan de slag? Dat kan!

Zet een duurzame stap met InstockMarket!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem direct contact met ons op!