Hollandse miso - Rogge
De Hollandse Miso van Fermi Foods is lichtzoet, vol umami, met het kenmerkende aroma van rogge. Deze veelzijdige miso geeft diepgang aan hartige bereidingen zoals sauzen, marinades, soepen en dressings.
Gemaakt van oer-Hollands graan en door fermentatie getransformeerd tot een rijke, gelaagde en complexe smaakmaker – een echte krachtpatser in de keuken.
De Hollandse miso’s van Fermi Foods – in de varianten pompoenpit en rogge – zijn duurzame smaakmakers boordevol umami. Gemaakt met lokale ingrediënten en traditionele fermentatie, perfect als basis voor sauzen, soepen, marinades, condimenten, in hartige én zoete gerechten. Een lokaal alternatief met wereldse toepassingen – duurzaam, voedzaam en rijk aan smaak.
De roggemiso is gebaseerd op oer-Hollandse rogge, natuurvriendelijk geteeld en ambachtelijk gefermenteerd tot een krachtige, veelzijdige smaakmaker.
Op zoek naar inspiratie?
Fermi ontwikkelde een aantal receptideeën waarmee je direct aan de slag kunt:
Over Fermi Foods
Bij Fermi draait alles om smaak en goed eten. Hun missie? Natuurlijke smaakmakers maken waarmee iedereen – van thuiskok tot chef – gezond, duurzaam én vooral superlekker kan koken. Ze gebruiken eeuwenoude fermentatietechnieken, maar dan in een modern jasje.
Alle producten worden gemaakt met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, vaak uit reststromen van de voedselketen. Zo benutten ze wat er al is en dragen ze bij aan een gezondere wereld. Geen onnodige toevoegingen, wél intense smaken die écht ergens naar smaken.
Allergenen | Gluten |
---|---|
Bewaarcondities | Gekoeld |
EAN commerciële eenheid | 8720892367990 |
Merknaam | Fermi |
Nutriënten | Energie 306 kcal/1286 kJ Vet 1.6g Waarvan verzadigde vetzuren 0.3g Koolhydraten 57.1g Waarvan suikers 0.9g Vezels 8.9g Eiwitten 12.6g Zout 6g |
Temperatuurstroom | Gekoeld |