Hollandse miso - Pompoenpit
Deze diepe umamipasta van Fermi, met een karakteristieke pompoenpitsmaak is een echte smaakexplosie. De miso wordt gemaakt van pompoenpitmeel, een restproduct van olieproductie, en gefermenteerd met gerst. Het resultaat is een heerlijke en veelzijdige miso die je kunt gebruiken in soepen, marinades en sauzen. Ideaal voor duurzame chefs die houden van verrassende smaken.
Pompoenpitmeel is een restproduct van olieproductie. Door het te fermenteren met gerst ontstaat een heerlijke en veelzijdige smaakmaker met de kenmerkende smaak van pompoenpit.
Door bewust om te gaan met ingrediënten en methoden proberen we bij te dragen aan een gezond voedselsysteem. Dit is een ongepasteuriseerd product, na openen gekoeld bewaren.
Allergenen | Gluten |
---|---|
Bewaarcondities | Gekoeld |
EAN commerciële eenheid | 8721161751007 |
Merknaam | Fermi |
Nutriënten | Energie 256 kcal/1075 kJ Vet 5.2g Waarvan verzadigde vetzuren 1.2g Koolhydraten 8.5g Waarvan suikers 1.7g Vezels 9.6g Eiwitten 38.9g Zout 6g |
Temperatuurstroom | Gekoeld |