Jus Bros.
Jus Bros.
Er zijn onwijs veel redenen om de plantaardige keuken te ontdekken. Chefs Vincent en Richard hebben al jarenlange ervaring in de horeca keukens en begrijpen dat heel goed. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld en hun passie voor plantaardig eten gebruikt om smaakvolle plantaardige producten te ontwikkelen, Jus Bros.. Deze producten, onder andere de plantaardige jus, vormen een geweldige basis voor de gerechten in jouw keuken.
Ideaal voor in de horecakeuken
Het concept van Jus Bros. is eigenlijk heel eenvoudig: door volledig plant-based te werken, vermijd je grotendeels de complexiteit die allergenen met zich meebrengen. Dat betekent geen extra voorbereiding omdat er geen lactose en gluten aan de crèmes zijn toegevoegd. De twee chefs richten zich op het ontwikkelen van producten voor chefs die zowel de hoogste kwaliteit verwachten, als moeten omgaan met de realiteit van tijdsdruk en complexiteit in de keuken. Daarom zijn de producten van Jus Bros ideaal voor gebruik in de horeca keuken.
Vegetable Jus
- Jus bros. Vegetable jus
De jus, volledig plantaardig en ambachtelijk bereid, wordt gemaakt van groenten, paddenstoelen en zeewier. Verpakt in een vacuümzak, is de Jus eenvoudig te verwarmen in een stoomoven. De Vegetable Jus heeft een mooie dikte en een filmend mondgevoel, vergelijkbaar met een traditionele Jus de Veau. Het is de perfecte basis voor je gerechten en ideaal voor plant-based stoofgerechten.
Vegetable Crèmes
De mannen van Jus Bros. hebben naast de jus hun assortiment uitgebreid met heerlijke Vegetable Crèmes. De verse groente crèmes van Jus Bros. nemen jouw mise en place uit handen en zijn een veelzijdige basis voor elke keuken. Door de bereidingswijze gaat niets van de smaak of de voedingswaarde verloren en behoudt de crème de onmiskenbare kleur en smaak van de gebruikte groentesoort. Alle crèmes zijn koud en warm te gebruiken en ook aan te lengen tot soep of bijvoorbeeld saus.
- Zoete aardappel crème
De zoete aardappelcrème heeft een rijke, zoete aardappel smaak, met een ronde en aromatische na smaak. Combineer deze heerlijk crème met vlees en krachtige jus of saus of ga voor een mooie zoete ronde smaakcombinatie met plat- en witvis. - Pastinaak crème
De pastinaak crème heeft een pure pastinaak smaak, waarbij de herkenbare anijsachtige rijke wortelsmaak goed naar voren komt. Gebruik de pastinaak crème als frisse toon bij rijke smaken zoals wild of vis in boter. Of ga voor een verrassende smaak in combinatie met schaal- en schelpdieren. - Bloemkool crème
De Bloemkool crème heeft een heerlijke pure en frisse koolsmaak met de herkenbare romige en aardse toon. De bloemkool is heerlijk met smaken als gerookt spek, of klassiek met kruiden zoals nootmuskaat of kaneel.
Meer over Jus Bros.
Het maken van heerlijke groentegerechten die echt indruk maken, dat is best ingewikkeld. Chefs Vincent en Richard begrijpen dat heel goed. Meer weten over het verhaal achter Jus bros.? En over het ontstaan van alle producten? Lees dan de blog over Jus Bros.!