Zoete aardappel creme
Gebruik de crème koud bij frisse gerechten, salades of op een lunchbroodje. De crème leent zich zelfs voor zoete bereidingen zoals panna cotta, bavarois of als basis voor groentetaarten of -cakes. Gebruik je creativiteit voor nog veel meer toepassingen van deze groente crèmes.
Een mooie ronde groentenpuree is een onmisbaar onderdeel van een compleet gerecht. Gemaakt van rijke zoete aardappels. Ook te gebruiken als basis voor een crème soep. Heerlijk met vlees en krachtige jus of saus. Mooie zoete ronde smaakcombinatie met plat- en witvis.
Bereidingswijze
Koud te gebruiken of te verwarmen, ook aan te lengen tot soep of bijvoorbeeld saus.
Over JusBros.
De mannen achter JusBros. zijn Vincent van der Zalm en Richard Leidekker, twee chefs die hun strepen in de keuken ruimschoots hebben verdiend.
Vincent heeft ruim 17 jaar ervaring in diverse sterrenrestaurants. Sinds 2020 richt Vincent zich op projectmanagement, culinaire consultancy en opent hij binnenkort restaurant Amare in Den Haag. Richard brengt ruim 25 jaar culinaire ervaring met zich mee. Eerst in gerenommeerde restaurants en de laatste jaren als Innovatie Chef waar hij zich is gaan toeleggen op het ontwikkelen van plant-based food ingrediënten voor de professionele markt.
Meer weten over JusBros? Lees hier meer!
Bewaarcondities | Gekoeld bewaren |
---|---|
Merknaam | JusBros |
Nutriënten | Energie Kj/Kcal 184/770, vetten 13.5g, waarvan verzadigd 1.6g, koolhydraten 14.2g, waarvan suikers 2.0g, eiwitten 0.9g, zout 0.7g |
Temperatuurstroom | Gekoeld |