Bloemkool creme
Gebruik de crème koud bij frisse gerechten, salades of op een lunchbroodje. De crème leent zich zelfs voor zoete bereidingen zoals panna cotta, bavarois of als basis voor groentetaarten of -cakes. Gebruik je creativiteit voor nog veel meer toepassingen van deze groente crèmes.
Een mooie ronde groenten puree is een onmisbaar onderdeel van een compleet gerecht. Gemaakt van rijke bloemkolen. Ook te gebruiken als basis voor een crème soep. Lekker met smaken als gerookt spek, of klassiek met kruiden zoals nootmuskaat of kaneel.
Bereidingswijze
Koud te gebruiken of te verwarmen, ook aan te lengen tot soep of bijvoorbeeld saus.
Over JusBros.
De mannen achter JusBros. zijn Vincent van der Zalm en Richard Leidekker, twee chefs die hun strepen in de keuken ruimschoots hebben verdiend.
Vincent heeft ruim 17 jaar ervaring in diverse sterrenrestaurants. Sinds 2020 richt Vincent zich op projectmanagement, culinaire consultancy en opent hij binnenkort restaurant Amare in Den Haag. Richard brengt ruim 25 jaar culinaire ervaring met zich mee. Eerst in gerenommeerde restaurants en de laatste jaren als Innovatie Chef waar hij zich is gaan toeleggen op het ontwikkelen van plant-based food ingrediënten voor de professionele markt.
Meer weten over JusBros? Lees hier meer!
Allergenen | Geen |
---|---|
Bewaarcondities | Gekoeld |
Merknaam | JusBros |
Nutriënten | Energie Kj/Kcal 165/692, vetten 16.7g, waarvan verzadigd 1.9g, koolhydraten 2.5g, waarvan suikers 2.1g, eiwitten 1.6g, zout 0.6g |
Temperatuurstroom | Gekoeld |