Hollandse miso - Kapucijner
Deze fruitige umamipasta van Fermi, gemaakt van Groningse kapucijners en gerst, biedt een milde en veelzijdige smaak. Door biologische teelt en fermentatie draagt het product niet alleen bij aan biodiversiteit, maar ook aan de rijke smaak van sauzen, dressings en marinades. Een geweldige keuze voor chefs die een duurzame twist aan hun gerechten willen geven.
Onze kapucijners worden op biologische wijze geteeld en dragen bij aan de biodiversiteit. Het fermenteren van deze erwt met gerst creëert een milde en veelzijdige umamismaak.
Door bewust om te gaan met ingrediënten en methoden proberen we bij te dragen aan een gezond voedselsysteem. Dit is een ongepasteuriseerd product, na openen gekoeld bewaren.
Allergenen | Gluten |
---|---|
Bewaarcondities | Gekoeld |
EAN commerciële eenheid | 8720892367983 |
Merknaam | Fermi |
Nutriënten | Energie 113 kcal/474 kJ Vet 0.8g Waarvan verzadigde vetzuren <0.1g Koolhydraten 16.1g Waarvan suikers 0.6g Vezels 7g Eiwitten 6.9g Zout 6g |
Temperatuurstroom | Gekoeld |