Gemberpuree

Faia
Op voorraad
SKU
20535_V
Gegroepeerde productitems
Naam Beschikbaar Prijs
Gemberpuree - 6 X 1 KG 45

Geen gedoe met snijden en toch de heerlijke smaak van verse gember. Kies voor de verse gemberpuree van Faia. De gember wordt op het ideale moment geteeld, zodat jij de pit van gember krijgt met een frisse smaak. Alles van de gember wordt gebruikt. Hierdoor krijg jij het kwaliteitsproduct dat jouw maaltijd verdient.

De heerlijke pit van verse gember toevoegen aan je gerechten was nog nooit zo makkelijk. Gemberpuree van Faia kun je naar eigen smaak toevoegen op diverse momenten. Na het aanfruiten van de groenten, of het bakken van vlees, vis of gevogelte. Bij stoofgerechten, soepen of sauzen kun je de Faia gemberpuree tijdens de bereiding of aan het einde van het kookproces toevoegen. Of roer Faia door dressings, pindasauzen, marinades en koude sauzen, bijvoorbeeld op basis van mayonaise.

Gember van Nederlandse bodem

Gember van Nederlandse bodem? Ja zeker, Faia is hard op weg om alle gember te telen in Nederlandse kassen. Om onze klanten te voorzien van biologisch geteelde gember en om de kwaliteit volledig in de hand te hebben, zijn ze druk bezig om de kassen te vullen met vers geteelde gember.

  • Bron van vezels
  • Te gebruiken bij warme en koude bereidingen
  • 95% verse gember
  • 100% pure plant power

Meer weten van Faia? Lees hier meer!

Meer informatie
Bewaarcondities Houdbaarheid gesloten 4 maanden na productie, Gekoeld en donker bewaren (0-4°C), Houdbaarheid na openen 3 weken en gekoeld bewaren (0-4°C)
Merknaam Faia
Ingrediënten 95.1 % gember, 2.0 % Zeezout, 2.5 % Geconcentreerd citroensap, 0.25 % guar (plantaardig bindmiddel), 0.2 % kaliumsorbaat
Nutriënten Energie 80 kcal / 340 Kj, Vetten 0.8 g, waarvan verzadigd 0.2 g, Koolhydraten 15.6 g, waarvan suiker (*) 1.7 g, Eiwitten 1.7 g, Zout 1.7 g, Vezels 2.1 g
Temperatuurstroom Gekoeld