Salmonderful raw
OLALA! heeft een nieuw plantaardig alternatief geïntroduceerd voor de favoriete vis van Europeanen. Hiermee kunnen jullie nu heerlijke gravlax en zelfgemaakte sushirolletjes bereiden, zonder vis te gebruiken.
OLALA! heeft een nieuw plantaardig alternatief geïntroduceerd voor de favoriete vis van Europeanen. Hiermee kunnen jullie nu heerlijke gravlax en zelfgemaakte sushirolletjes bereiden, zonder vis te gebruiken.
Bereidingswijze: 11 uur laten ontdooien tussen 0°C en +4°C. Niet ontdooien in de magnetron. Niet verwarmen. Vries een ontdooid product niet opnieuw in. Geschikt voor koude toepassingen.
Over OLALA!
OLALA!'s visassortiment, met innovatieve alternatieven zoals gerookte en rauwe zalm, tonijnkruimels, biedt een unieke culinaire ervaring en een duurzame keuze voor horecaprofessionals. Hun assortiment bevat vijf producten - Smoked SalmOnderful, Raw SalmOnderful, SalmOnderful crumbles, TunaliciOus crumbles en Raw TunaliciOus - die kwaliteit, smaak en duurzaamheid uitstralen.
Speciaal ontworpen voor de horeca, worden deze diepgevroren producten geleverd in formaten en verpakkingen die aan de behoeften van chef-koks en restauranthouders voldoen, terwijl ze concurrerend geprijsd blijven met traditionele vis. Hierdoor blijven de kosten het hele jaar door stabiel.
Recepten: laat je inspireren
Laat je inspireren door de recepten van OLALA! Klik hier voor de recepten!
Allergenen | Gefabriceerd in een fabriek waar soja wordt gebruikt |
---|---|
Bewaarcondities | Diepgevroren -18 |
EAN commerciële eenheid | (01)137700301891010 |
EAN handels eenheid | 3770030189101 |
Merknaam | Olala |
Nutriënten | Energie kcal 49 Energie kJ 203 Vetten 2,7g Verzadigde vetzuren 0.3g Omega-3 vetzuren 0,3g - ALA 171mg - EPA 21mg - DHA 85mg Koolhydraten 1.2g Suikers 0.9g Eiwitten 1.3g Vezels 6,8g Zout 1.0g |
Temperatuurstroom | Diepvries |