InstockMarket, de duurzame groothandel voor 


Duurzamer inkopen, meer besparen

Bij InstockMarket begrijpen we dat de prijs en het gemak van je inkoop cruciaal zijn voor het succes van je cateringbedrijf. Wij gaan echter nog een stap verder door actief voedselverspilling tegen te gaan. We bieden jou de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een duurzame stap te zetten binnen je bedrijf.

Duurzaamheid

Het verlagen van je CO2 uitstoot is een belangrijke doelstelling, wij helpen je hierbij. Door het kopen van geredde producten verlaag je je CO2 uitstoot. 1 kilo gered eten staat gelijk aan 2 a 3 kilo CO2 uitstoot. Maandelijks ontvang je een persoonlijk dashboard, waar te zien is hoeveel impact jij hebt gemaakt. Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan en positieve veranderingen teweegbrengen in de voedselindustrie. Daarnaast bieden we het breedste assortiment aan circulaire merken in Nederland.  Kies voor InstockMarket en draag bij aan een duurzamere toekomst voor de cateringsector. 

Verse groente en fruitVerse groente en fruit
Circulaire merkenCirculaire merken

Prijs

Bij InstockMarket bespaar je op geredde producten gemiddeld 20-30% in vergelijking met andere groothandels. We streven ernaar om onze prijzen zo laag mogelijk te houden om het circulaire gebruik van producten te bevorderen. Door voor InstockMarket te kiezen, profiteer je van aanzienlijke besparingen voor producten van hoge kwaliteit.

Gemak

Bij InstockMarket hebben we het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat het bestellen bij ons een moeiteloze ervaring wordt. Alle producten die online staan, zijn ook echt op voorraad. Je grijpt nooit mis. Ook zorgen we voor een snelle, betrouwbare levering, zodat jij je kunt richten op het maken van de lekkerste gerechten. Ontdek zelf het gemak van InstockMarket en ervaar hoe we jouw cateringbedrijf ondersteunen.

Kwaliteit

We leveren alleen de allerbeste producten, zorgvuldig geselecteerd in ons Food Rescue Center die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. 

Direct aan de slag? Dat kan!

Zet in jouw cateringbedrijf snel een duurzame stap!

Klant worden

Liever eerst persoonlijk contact? 

Neem direct contact met ons op!

Mail support
Bel support
Search engine powered by ElasticSuite