Verras je gasten met de plantaardige broodjes van Zwamcijsje

Verras je gasten met de plantaardige broodjes van Zwamcijsje

Bij InstockMarket zijn we erg enthousiast over de broodjes van Zwamcijsje. Of je nu op zoek bent naar een smaakvolle lunch, een verwennerij voor tussendoor, of een heerlijk hapje tijdens de borrel, het gelijknamige zwamcijsje en de zwamcijsbroodjes zijn veelzijdig genoeg om aan al je wensen te voldoen. Niet alleen zijn ze ontzettend lekker, maar ze zijn ook nog eens volledig plantaardig, circulair en bevatten weinig verzadigde vetten. Verras je gasten met deze duurzame all-time favoriet.


Een verantwoorde keuze

Met als doel bij te dragen aan een beter voedselsysteem, is Zwamcijsje erin geslaagd om van misschien wel het meest geliefde Nederlandse broodje, het saucijzenbroodje, een verantwoorde versie te maken. Het zwamcijsje is een knapperig bladerdeeg broodje, rijkelijk gevuld met smaakvolle oesterzwammen. Wat deze lekkernij extra speciaal maakt, is dat ze niet alleen 100% plantaardig zijn, maar ook reststromen gebruiken voor de vulling! De keuze voor oesterzwamsteeltjes geeft niet alleen een duurzaam tintje aan de producten, maar zorgt ook voor een unieke smaak die zich onderscheidt van andere snacks op de markt.


Zwamcijsbroodje: een nieuwe ster

Het succes van het zwamcijsje heeft geleid tot de geboorte van het zwamcijsbroodje. Het zwamcijsbroodje wordt gemaakt van luchtig brooddeeg en gevuld met dezelfde heerlijke oesterzwamsteeltjes. Net als zwamcijsje zijn ze beschikbaar in verschillende maten.


Het gezicht achter Zwamcijsje

Het gezicht achter Zwamcijsje is Mendelt Tillema. Sinds 6 jaar is hij actief in het ontwikkelen van nieuwe voedingsproducten die een bijdrage leveren aan een beter voedselsysteem. Met zijn achtergrond in plantenwetenschappen, vleestechnologie & alternatieve eiwitten heeft hij met de juiste kennis de producten van Zwamcijsje kunnen ontwikkelen. 

Mijn drive en fascinatie om te werken aan ons voedselsysteem komt voort uit de enorme impact die het heeft op ons eigen geluk. Wat we eten heeft grote invloed op de kwaliteit van ons leven en onze voedselkeuzes vormen de wereld waarin we ons begeven. Daar hoop ik mij nog lang mee bezig te mogen houden. - Mendelt Tillema. 


Werken aan een circulair voedselsysteem

De idealen van Zwamcijsje zijn simpel maar krachtig: mensen laten genieten van een heerlijke snack die bijdraagt aan een beter milieu en gezond genot. Minder voedselverspilling in een circulair voedselsysteem is het doel, allemaal terwijl je geniet van verleidelijk lekker eten. Samen met Zwamcijsje zet InstockMarket zich in voor een smaakvolle en duurzame toekomst. Laat je verleiden door de heerlijke smaken en draag bij aan een wereld waar genieten hand in hand gaat met verantwoordelijkheid.Direct aan de slag? Dat kan!

Zet een duurzame stap met InstockMarket!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem direct contact met ons op!