Waarom chefs de vis alternatieven van Monkeys by the Sea moeten proberen

Waarom chefs de vis alternatieven van Monkeys by the Sea moeten proberen

Stel je voor: een keuken waar je de volle, authentieke smaak van vis kunt serveren, zonder de oceaan te belasten. Monkeys by the Sea maakt dit mogelijk met hun innovatieve vis alternatieven. Van knapperige kibbeling tot sappige visfilets, hun producten bieden een duurzame optie voor chefs die zowel het milieu als de smaakpapillen van hun gasten willen verwennen. Of je nu een restaurant, bedrijfskantine, of cateringservice runt, met Monkeys by the Sea draag je bij aan gezondere oceanen, terwijl je jouw gasten verrast met gerechten die zowel lekker als verantwoord zijn. Benieuwd naar Monkeys by the Sea? Lees gauw verder!

Het verhaal van Monkeys by the Sea

Monkeys by the Sea is meer dan een merk; het is een beweging die zich richt op het beschermen van onze oceanen door middel van duurzame voedseloplossingen. De oprichter van Monkeys by the Sea had tijdens een duikvakantie in de Indische Oceaan een ontmoeting met een walvishaai die zijn kijk op de oceaan en de visserij veranderde. Na jaren in de visindustrie te hebben gewerkt, besloot hij zijn kennis en ervaring in te zetten voor positieve verandering. Zoals hij zelf zegt: 'Zodra je bepaalde dingen weet, kun je ze niet meer ontkennen. Ik ken de vissen en de zee, en ik weet dat we positieve veranderingen moeten maken voor het welzijn van onze oceanen en toekomstige generaties.

Duurzaamheid als kernwaarde

Monkeys by the Sea zet zich in om de manier waarop we voedsel produceren en consumeren te transformeren, met een sterke focus op duurzaamheid. Hun visalternatieven zijn zorgvuldig samengesteld met duurzame ingrediënten zoals zeewier, gezuiverd zeewater en paddenstoelen. Dit maakt de producten van Monkeys by the Sea niet alleen innovatief maar ook smaakvol. Ze dragen bij aan het verminderen van de druk op onze kostbare mariene ecosystemen. 

Ideaal voor de horeca

De visalternatieven van Monkeys by the Sea zijn perfect voor chefs die op zoek zijn naar duurzame en smakelijke opties voor hun menu. Of het nu gaat om een traditionele fish and chips, een frisse poke bowl, of een smaakvolle visburger, hun producten zijn veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn ze een geweldige manier om gasten te verrassen met iets nieuws, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van onze oceanen.

Partnerschap en Toekomst

Monkeys by the Sea werkt samen met de duurzame horecagroothandel InstockMarket. Dit partnerschap stelt het merk in staat om hun missie te versterken en hun visalternatieven breder toegankelijk te maken voor chefs in de horeca.

"Bij Monkeys by the Sea creëren we niet alleen seafood-geïnspireerde producten; we leiden een beweging naar een duurzamere toekomst. Onze missie is om te bewijzen dat we kunnen genieten van heerlijke, oceaan-vriendelijke maaltijden terwijl we de kostbare hulpbronnen van onze planeet beschermen."

Wil je jouw keuken verrijken met visalternatieven die zowel lekker als duurzaam zijn? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Monkeys by the Sea jouw menu kan transformeren.

Search engine powered by ElasticSuite