Verrijk jouw gerechten met Mayoneur: de innovatieve & plantbased mayo voor professionele chefs

Verrijk jouw gerechten met Mayoneur: de innovatieve & plantbased mayo voor professionele chefs

Bij het serveren van culinaire hoogstandjes draait alles om de details. Elk gerecht verdient een finishing touch die niet alleen smaak toevoegt, maar ook een verhaal vertelt. Ontdek hoe Mayoneur, opgericht door Geert Kranendonk en Glenn Kruisselbink, niet alleen mayonaise naar nieuwe hoogten tilt, maar ook duurzaamheid en creativiteit in elke fles levert.

Het verhaal van Mayoneur: Een nieuwe generatie Mayo

Mayoneur is ontstaan uit een gedeelde passie voor voeding, innovatie en duurzaamheid. Geert en Glenn, beide met een achtergrond in voeding en horeca, bundelden hun krachten om een plantaardige mayo te creëren die niet alleen lekker is, maar ook vrij van lactose, gluten en eieren. Deze mayo's zijn zelfs HALAL gecertificeerd, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Wereldse smaken, lokale ingrediënten

Mayoneur biedt een uitgebreid assortiment aan mayonaise. Van Vegan Mayo Naturel tot Sriracha, Wasabi, Truffel en meer, elk product viert de diverse smaakervaringen die wereldwijd geliefd zijn. Terwijl hun smaken internationaal geïnspireerd zijn, zijn hun ingrediënten juist lokaal geproduceerd. De ingrediënten worden met zorg geselecteerd: koolzaadolie uit Nederland, specerijen uit de EU en innovatieve toevoegingen zoals citrusvezels, afkomstig van reststromen zoals sinaasappelschillen.

Innovatie met citrusvezels

Mayoneur maakt gebruik van citrusvezels als natuurlijk verdikkingsmiddel in hun plantaardige mayo's. Deze vezels worden gewonnen uit de resten van citrusvruchten, waardoor ze niet alleen een duurzame keuze zijn, maar ook een gezond alternatief bieden voor traditionele E-nummers. Door deze innovatie zetten ze een stap richting een meer circulaire economie, waarbij voedselverspilling wordt geminimaliseerd en waarde wordt toegevoegd aan reststromen.

Mayoneur verkrijgbaar bij InstockMarket

Wil je jouw gerechten een duurzame, smakkelijke en kleurrijke topping geven? Ontdek het assortiment van Mayoneur bij InstockMarket en laat je inspireren door hun innovatieve benadering van mayo. Verwen je gasten met smaken die een verhaal vertellen en kies voor een product dat niet alleen goed smaakt, maar ook goed doet. 

Ontdek vandaag nog het assortiment van Mayoneur bij InstockMarket en geef je gerechten een smaakvolle upgrade. Want in de wereld van professionele chefs, begint een onvergetelijke maaltijd met de juiste ingrediënten.

Search engine powered by ElasticSuite