Deze haverdrank is perfect schuimend én super smaakvol. Serveer jouw koffies met Oddlygood

Deze haverdrank is perfect schuimend én super smaakvol. Serveer jouw koffies met Oddlygood

Met een overvloed aan plantaardige melk-opties groeit de populariteit ervan als alternatief voor koemelk in koffie. Mensen omarmen deze verandering om verschillende redenen, waaronder duurzaamheid, gezondheid of simpelweg vanwege de smaak. Haverdrank, met zijn romige textuur en subtiele zoetheid, is de favoriet van meer dan 55% van degenen die voor plantaardige melk kiezen. Bij Oddlygood™ hebben ze deze trend omarmd en een haverdrank gecreëerd die perfect samengaat met koffie.


Oddlygood: haverdrank voor de echte barista

Het Finse bedrijf Oddlygood™ heeft 1 missie en dat is om de manier waarop mensen plantaardige eten en drinken benaderen te veranderen. Ze hebben een groeiend assortiment plantaardige producten, waaronder hun Barista haverdranken, een haverdrank speciaal ontwikkeld om te gebruiken in koffies. 

Oddlygood Barista is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met professionele barista's om het beste schuim, de beste blending en de beste gladheid te krijgen in alle soorten koffie - van licht tot donker gebrand. Want dit is wat je wilt in jouw koffies. Een duurzame keuze

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige melk als onderdeel van een duurzame leefstijl. Met minder dierlijke producten verminderen we direct de milieu-impact. Plantaardige melk belast het milieu veel minder: minder energie-, water-, land- en grondstoffenverbruik. Onderzoek bevestigt dit: de productie van een glas koemelk veroorzaakt bijna drie keer zoveel CO2-uitstoot als plantaardige melk.

Oddlygood doet hier nog een schep bovenop. Door hun speciale productieproces zorgen ze ervoor dat het havermeel dat ze gebruiken optimaal benut wordt.  Ze laten niets verloren gaan. Bij het verwerken van het havermeel wordt er niets uitgefilterd, wat betekent dat het haverafval in hun fabrieken tot een minimum wordt beperkt. Door het minimaliseren van voedselverspilling maak je met de haverdranken van Oddlygood extra impact. 


Voor ieder wat wils 

Oddly Barista haverdrank is te verkrijgen in verschillende smaken. De traditionele keuze is de all-in barista haverdrink, maar voor de zoetekauwen onder ons zijn er ook opties zoals vanille en salted caramel.

Probeer de Oddlygood Barista haverdranken nu uit met 10% korting. 


Direct aan de slag? Dat kan!

Zet een duurzame stap met InstockMarket!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem direct contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite