
Drie snelle dips met vegan GRO-Snacks
Gefrituurde borrelhappen mogen niet ontbreken op de borrels. Een lekkere bijpassende dip is daarbij net zo belangrijk. Deze dips passen perfect bij de vegan borrelbox van GRO, vooral omdat de smaken zo mooi aansluiten bij de oesterzwam snacks en andere hartige bites. Maar ze doen het net zo goed naast chips, crackers of welke favoriete borrelsnack je ook op tafel zet.
Tijd: ± 15 minuten
Ingrediënten
Miso mayo
6 el vegan mayo van Mayoneur
1 el Hollandse Miso van Fermi
V'duja mayo
6 el vegan mayo van Mayoneur
1 el V'duja van Fermi
Mosterdmayo
6 el vegan mayo van Mayoneur
1 el Sweet Mustard van SkinnyDipp
Optioneel
De Vegan Borrelbox van GRO
Bereidingswijze
Miso mayo
Meng de mayonaise met de miso tot een romige umamidip. Een beetje fijngesneden bieslook erover maakt het extra lekker. Gaat fantastisch samen met de oesterzwam bitterballen en loempia’s uit de vegan borrelbox.
V’duja mayo
Meng de mayonaise met de v’duja voor een pittige en rokerige dip. Deze is heerlijk bij de lasagnettes uit de borrelbox, die door de v’duja een verrassend extra laagje krijgen.
Mosterdmayo
Meng de mayonaise met de mosterd voor een frisse, licht pittige klassieker. Altijd goed bij de oesterzwam bitterballen, maar ook bij de traditionele variant.
Serveren maar!
Producten uit dit recept




