Merkpagina Max&Bien

Max&Bien

Max&Bien

Max&Bien maakt bekroonde plantaardige kazen in Amsterdam. Opgericht door chef Maxine Agyeman en voedingswetenschapper Jobien Groen. Zij combineren klassieke kaasmaaktechnieken met plantaardige innovatie. Het resultaat: smaakvolle producten voor chefs en cateraars. Hun missie? Plantaardige kaas maken die net zo lekker en veelzijdig is als traditionele kaas. 

Greek Style Block, hét plantaardige alternatief voor feta

De Greek Style Block van Max&Bien is hét plantaardige alternatief voor feta. De smaak is zacht met een fris zuurtje, perfect in balans voor verfijnde toepassingen. Ziltig, mild en heerlijk kruimelig. Verkruimel eenvoudig over salades, soepen of pizza’s en voeg in één beweging een smaakvolle, lactosevrije twist toe. Allergeenvrij en ontwikkeld door chefs, voor chefs. 

Romige, plantaardige en smaakvolle spreads

De spreads van Max&Bien zijn plantaardig, romig en vol smaak. Kies uit varianten zoals Tomato & Olive, Garden Herbs of Hickory Smoked – elk met een eigen karakter. Ze zijn geschikt als dip, spread of warme saus, en 100% vrij van lactose en allergenen. 

  • Tomato & Olive spread: Intens mediterrane smaak in een plantaardige spread. De Tomato & Olive Spread van Max&Bien combineert zongedroogde tomaat en olijven in een romige, plantaardige creamcheese.
  • Garden Herbs spread: De Garden Herbs Spread van Max&Bien is een plantaardige creamcheese met fijne tuinkruiden en een vleugje knoflook.
  • Hickory Smoked spread: De Hickory Smoked Spread van Max&Bien is een plantaardige roomkaas op basis van cashew, huisgerookt op hickoryhout.

Voor bij de borrel, tapas of in een salade

De borrelhapjes van Max&Bien zijn 100% plantaardig en bomvol smaak. Kies bijvoorbeeld voor de Greek White Pearls met mediterrane kruiden of de Creamy Cherry Peppers met romige vulling. Perfect voor tapas, salades of de borrelplank. 

  • Greek White Pearls: De Greek White Pearls van Max&Bien zijn zachte geitenkaasparels op basis van rijst, omhuld met geurige mediterrane kruiden. Elke parel barst van smaak: licht pittig, fris en hartig tegelijk.
  • Creamy Cherry Peppers: De Creamy Cherry Peppers van Max&Bien zijn kleine paprika’s gevuld met romige, plantaardige roomkaas op rijstbasis.

Link naar blog


Search engine powered by ElasticSuite