Merkpagina De Pasta Bende
De Pasta Bende
De Pasta Bende
De Pasta Bende maakt unieke pasta’s van Nederlandse granen en reststromen van groente en fruit, speciaal voor chefs die durven te experimenteren. Zo ontstaan pasta’s met verrassende kleuren, texturen en smaken die jouw gerechten direct onderscheidend maken.


Verassende pasta's
De Pasta Bende werkt met reststromen en zijn continu druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe varianten. Het is dus altijd een verrassing welke pasta’s er op voorraad zijn. Maar één ding is zeker: ze zijn altijd de moeite waard om op je menu te zetten.
- Boerenkool Campanelle: Een duurzame twist op een Hollandse winterklassieker, met karaktervolle boerenkool en Nederlands graan.
- Pastinaak Halfvolkoren Trottole: Halfvolkoren pasta met zoete pastinaak, perfect voor romige sauzen en subtiele groentetoetsen.
- Oranje Wortel Campanelle: Campanelle met natuurlijke wortelsmaak en kleur, ideaal voor frisse, kleurrijke en plantaardige gerechten.

Laat je inspireren!
Met de smaakmakers van Fermi geef je elk gerecht een unieke, diepe smaak. Van krachtige miso’s tot pittige v’duja: ze zijn veelzijdig, plantaardig en direct toepasbaar in zowel klassieke als vernieuwende keukens. Om je op weg te helpen, ontwikkelde Fermi een aantal inspirerende receptideeën.


