Jouw impact nu altijd inzichtelijk in jouw persoonlijke account

Jouw impact nu altijd inzichtelijk in jouw persoonlijke account

Wanneer ons gevraagd wordt waarom we ons inzetten tegen voedselverspilling, dan is ons antwoord: omdat voedselverspilling ontzettend veel impact heeft op onze wereld. Want alles wat er vooraf is gegaan om dat eten op het bord te krijgen, gaat verloren. Het water dat op het land is gebruikt, de CO2-uitstoot tijdens het transport, het landgebruik, en de fossiele brandstoffen die zijn ingezet voor de verpakking – het zijn allemaal elementen die we verspillen wanneer voedsel niet op de juiste manier wordt benut.

Daarom brengen we maandelijks in kaart wat voor impact je maakt door bij InstockMarket te bestellen. Voor elke kilogram aan voedsel berekenen we nauwkeurig hoeveel liter water, kilogram CO2-uitstoot en vierkante meter land er niet onnodig verloren gaan.

Deze gegevens, die een helder inzicht geven in de ecologische voetafdruk van jouw restaurant, werden in het verleden altijd via de mail verstuurd. Maar nu worden  ze maandelijks gerapporteerd en eenvoudig te vinden in jouw persoonlijke account. Het dashboard biedt een transparante weergave van de positieve bijdrage die jij levert aan het verminderen van voedselverspilling en het beperken van de impact op het milieu. Het dashboard is te vinden in het Nederlands en Engels.

Download eenvoudig jouw dashboard als PDF en deel dit met collega's en gasten om te laten zien hoe jullie bijdragen aan een duurzamere wereld.Direct aan de slag? Dat kan!

Zet een duurzame stap met InstockMarket!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem direct contact met ons op!