Een ‘healthy twist’ aan belegde broodjes, borrelplanken en maaltijdsalades

Een ‘healthy twist’ aan belegde broodjes, borrelplanken en maaltijdsalades

Met de dressings en spreads van SkinnyDipp, ben jij als chef klaar voor de keuken van morgen. Til jouw belegde broodjes, borrelplanken en maaltijdsalades naar een hoger niveau. En het beste van alles? Ze zijn niet alleen smaakvol, maar ook nog eens gezond en duurzaam.


Passie voor gezondheid en duurzaamheid

Achter SkinnyDipp schuilt een ware passie voor gezondheid en duurzaamheid, gedreven door Boy Jacobs, een van de oprichters van Delta Food Innovators, het moederbedrijf van SkinnyDipp. Als komkommerteler weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om voedzame producten te creëren die zowel de mens als de planeet ten goede komen. Met een team van gepassioneerde foodies, gevestigd in hun Foodhub in Noord-Limburg, werken ze aan innovatieve voedseloplossingen.


Frisse smaak, groene missie

In een wereld waarin veel kant-en-klare dressings en spreads bomvol geraffineerde suikers, verzadigde vetten en schadelijke hulpstoffen zitten, biedt SkinnyDipp een verfrissend alternatief. Alle producten bevatten minimaal 50% groenten, zonder in te leveren op smaak. Dat is waar SkinnyDip voor staat: het combineren van hoogwaardige ingrediënten met gedurfde smaken, zonder concessies te doen aan gezondheid.

Maar daar stopt het niet. Bij Delta Food Innovators is duurzaamheid een integraal onderdeel van hun missie. De groenten die ze gebruiken zijn geredde groenten, waardoor jouw keuze voor SkinnyDip bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling en het bevorderen van een duurzame voedselketen.


Voortdurende verbetering 

Wat SkinnyDipp echt uniek maakt, is hun voortdurende streven naar verbetering. Ze blijven innoveren, niet alleen op het gebied van smaak en voedingswaarde, maar ook in samenwerking met hun partners en het luisteren naar de behoeften van de klant. SkinnyDipp is verkrijgbaar bij InstockMarket, een partnerschap dat perfect aansluit bij hun gedeelde waarden van duurzaamheid en voedselverspilling tegengaan. Boy benadrukt: "InstockMarket biedt een geweldige kans om onze producten aan te bieden aan bewuste chefs die waarde hechten aan gezonde en duurzame voedselkeuzes en als voorlopers fungeren voor een transparantere en eerlijkere voedselketen."


Visie voor de toekomst

Voor Boy is Delta Food Innovators meer dan alleen maar een bedrijf. Het is een droom om Delta Food Innovators wereldwijd erkend te zien worden als een toonaangevende speler in innovatieve voedseloplossingen die bijdragen aan een betere planeet en gezondere samenleving. En daarbij staan geredde groenten centraal. Een inclusieve keten waarin iedereen betrokken is bij het creëren van een verspillingsvrije toekomst.


Ontdek de producten van SkinnyDipp bij InstockMarket


Direct aan de slag? Dat kan!

Zet een duurzame stap met InstockMarket!

Liever eerst persoonlijk contact?

Neem direct contact met ons op!