Wie ging er met de eerste prijs vandoor? - InstockMarket Horeca Impact Challenge 2022

Wie ging er met de eerste prijs vandoor? - InstockMarket Horeca Impact Challenge 2022

HEAT aan ’t IJ is winnaar van de Horeca Impact Challenge 2022. HEAT heeft afgelopen jaar 19 duizend kg met eten gered door te bestellen bij InstockMarket. De missie van InstockMarket is om steeds meer impact te maken door eten te redden tegen verspilling. Dankzij de groei van InstockMarket en haar klanten kunnen wij dit waarmaken. Maar wat houdt de Horeca Impact Challenge in en hoe kan je hieraan deelnemen?

Wat is de Horeca Impact Challenge?

De Horeca Impact Challenge is een wedstrijd tussen de bestellende klanten van InstockMarket. Als je bestelt, doe je automatisch mee. Hiermee wil InstockMarket op een leuke manier hun klanten motiveren om zoveel mogelijk kilo’s met eten te redden. Want impact maken doen we samen en wie goed bezig zal beloond worden! 

Je krijgt maandelijks een klimaat dashboard toegestuurd. In dit dashboard staat de tussenstand hoeveel kilo er is gered en hoeveel kilogram Co2, liter water en kilometer rijden daar tegenover staat. Dit dashboard is ook een mooi communicatiemiddel voor je werknemers en gasten.

Winnaar

HEAT aan ’t IJ zit samen met Eetlokaal op de locatie van Young Capital. Daar staat de tafel vol met maaltijden van lokale ondernemers. HEAT heeft haar roots in de horeca en daarnaast kennis van zaken rondom bedrijfscatering. Zij stellen liefde voor smaak, transparantie en plezier voorop. Daarnaast is HEAT een evenementenlocatie voor borrels, feesten, diners, kookworkshops en nog veel meer.

Prijzen

Wij mogen HEAT feliciteren met een circulair en culinaire Trend Tour. Na HEAT komen twee Vermaat locaties. Zij gaan ook zeker niet met lege handen naar huis. Plaats twee heeft 11 duizend kg gered en wint een masterclass conserveren. Tot slot krijgt de derde plaats een circulair cadeaupakket t.w.v. 50 euro in handen met het redden van 10 duizend kg.

Nieuwe editie

Is deze challenge je helemaal voorbijgegaan en zie jij jouw locatie volgend jaar ook wel in de top 3? In 2023 staat er weer een nieuwe editie op het programma met fantastische prijzen in maar liefst drie categorieën! Aan het eind van het jaar wordt de winnaar bekend gemaakt. Een goede reden om nóg meer eten te redden.

Ook impact maken? Meld je dan hier aan als klant en doe mee aan de Horeca Impact Challenge 2023!