The Ketchup Club


'The world needs more ketchup'. Dit is het motto van The Ketchup Club. Ze maken heerlijke ketchups van tomaten en mango's uit Kenia.


Duurzamer, slimmer en creatiever werken

In ontwikkelingslanden hebben boeren vaak te maken met grote overschotten als gevolg van een grillige afzetmarkt. Maar liefst 40% van de tomatenoogst in Kenia gaat verloren. The Ketchup Club biedt een eenvoudige en effectieve oplossing: het drogen van tomaten! Dit verlengt de houdbaarheid en stelt de boeren in staat hun volledige oogst te benutten. Samen met kleinschalige boeren redden ze tomaten en mango's, die ze lokaal laten drogen om verspilling tegen te gaan en boeren een stabiel inkomen te bieden. Bovendien hebben de ketchups door de gedroogde ingrediënten veel meer smaak en een prachtige structuur.


Het resultaat? Heerlijke ketchups!

In Nederland verwerkt The Ketchup Club de gedroogde tomaten tot heerlijke ketchup. En niet zomaar ketchup... De ingrediënten zijn zongerijpt en gedroogd, met slechts enkele (biologische) toevoegingen. En dat proef je! De ketchups van The Ketchup Club zijn verkrijgbaar in drie smaakvarianten en verschillende verpakkingsgroottes.Ontdek het assortiment


Search engine powered by ElasticSuite