InstockMarket, de duurzame groothandel voor  


Bij InstockMarket hebben we de hoogste kwaliteit reststromen & de beste circulaire merken.

Kwaliteit, levergarantie en uitstekende service staan bij ons altijd voorop. Maar daar houdt het niet op, want bij InstockMarket gaan we verder door actief voedselverspilling tegen te gaan. Zo maak jij snel en gemakkelijk een duurzame stap in jouw bedrijf. 

Kwaliteit

We leveren alleen de allerbeste producten, zorgvuldig geselecteerd in ons Food Rescue Center die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. 

Levergarantie

We begrijpen dat snelheid essentieel is voor jouw restaurantactiviteiten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestellingen op tijd en volgens afspraak worden geleverd.

We leveren in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zijn alle producten die op onze website staan ook daadwerkelijk op voorraad. Zo kun je met vertrouwen bestellen, wetende dat de gewenste producten beschikbaar zijn.

Bekijk ons leverschema om te zien wat jouw leverdagen zijn.

Duurzaamheid

Het verlagen van je CO2-uitstoot is een belangrijke doelstelling, wij helpen je hierbij. Door het kopen van geredde producten verlaag je je CO2-uitstoot. 1 kilo gered eten staat gelijk aan 2 a 3 kilo CO2-uitstoot. Maandelijks ontvang je een persoonlijk dashboard, waar te zien is hoeveel impact jij hebt gemaakt. Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan en positieve veranderingen teweegbrengen in de voedselindustrie. Daarnaast bieden we het breedste assortiment aan circulaire merken in Nederland.

Verse groente en fruitVerse groente en fruit
Circulaire merkenCirculaire merken

Service

Bij InstockMarket staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Of het nu gaat om het plaatsen van bestellingen, het beantwoorden van je vragen of het bieden van op maat gemaakte oplossingen, als je ons belt krijg je altijd één van onze account managers of het supportteam aan de lijn.

Direct aan de slag? Dat kan!

Zet in jouw restaurant snel een duurzame stap!

Liever eerst persoonlijk contact? 

Neem direct contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite