Linzenstoof, Vegan 8 – 10 pax, Lentil Lover

Way To Cool
Op voorraad
SKU
21055_V
Gegroepeerde productitems
Naam Beschikbaar Prijs
Linzenstoof, Vegan 8 – 10 pax, Lentil Lover - 1 X 5 KG 9

Vegan linzenstoof met paprika, wortel & geroosterde bloemkool. 

Laat je gasten en/of personeel genieten van hoogwaardige, smaakvolle en gezonde maaltijden. Bij Way To Cool bereiden ze vriesverse maaltijden die niet alleen restaurantwaardig zijn, maar ook nog eens duurzaam!

De vriesverse maaltijden van Way To Cool worden op de juiste manier bevroren, zodat alle voedingsstoffen, smaak en textuur optimaal behouden blijven. In samenwerking met executive chef Jenneke Boer hebben ze verschillende maaltijden ontwikkeld, waaronder ook een aantal vega(n) gerechten. Deze gerechten worden bereid in hun eigen Green Key-gecertificeerde keuken en vervolgens direct als complete maaltijd ingevroren. Verser dan vers dus!

Het bereiden van de maaltijden is een eenvoudige taak die iedereen kan uitvoeren. Haal de ready-to-eat maaltijd uit de verpakking, plaats het op een mooi bord, verwarm het in de magnetron of oven en serveer het aan je gasten. De gerechten zijn hoog op smaak en hebben een uitstraling die doet denken aan een restaurant. Het grote voordeel van Way To Cool maaltijden is dat gekwalificeerd keukenpersoneel of een uitgebreide keuken niet nodig is. Dit is ideaal in een tijd waarin je met weinig of onervaren personeel je zaak of hotel moet runnen.

 

Bereidingswijze grootverpakking

Verwarm de oven voor op 130 graden op het combi-stoom programma. Plaats de ontdooide maaltijd met de folie in de oven. Na 60 minuten is de crewmaaltijd klaar.

Meer informatie
Allergenen Kan sporen van noten en gluten bevatten.
Bewaarcondities Diepgevroren bewaren -18
Merknaam Way To Cool
Nutriënten KJ 277 KCAL 65.8 Vetten 0.8 waarvan verzadigd 0.2 Koolhydraten 8.6 waarvan suikers 1.7 Vezels 3.3 Eiwitten 3.9 Zout 0.50
Temperatuurstroom Diepvries