INSTOCK GRANOLA

Let's make cereal impact!

Granola van bierbostel

Tijdens het maken van ons Pieper Bier en ons Bammetjes Bier kwamen we in gesprek over ‘bierbostel’. Huh, wat? Bierbostel? Het voedzame moutrestant dat overblijft na het brouwen van bier! Voor de brouwer een restproduct, voor ons een nieuwe uitdaging om voedsel te redden. Daarom maakten we samen met een ervaren bakker onze Instock Granola. De lekkerste ontbijtgranen voor in je yoghurt, al zeggen we zelf. Enne… geen zorgen, de granola is alcoholvrij!

Over de granola

Instock Granola is een combinatie van bierbostel, havervlokken, knapperige zaden en pitten. Er zijn twee varianten:

  • Amandel, kaneel, honing
  • Kokos, chocolade, noten

De granola is lekker crunchy, voedzaam en ontzettend rijk aan vezels. Het hoofdingrediënt bierbostel zorgt er namelijk voor dat de granola drie keer meer vezels bevat dan de gemiddelde ontbijtgranen.  Zo begin je je dag niet alleen verantwoord, maar ook nog eens heel lekker.

Tenminste heerlijk tot

Een belangrijk detail: de ‘tenminste houdbaar tot’ – datum op het etiket van onze Instock Granola heeft plaatsgemaakt voor ‘tenminste heerlijk tot’. Mede door een verkeerde interpretatie van de ‘ten minste houdbaar tot’ datum vindt er veel voedselverspilling plaats. Wij zeggen: eerst kijken, ruiken en proeven voor je iets weggooit!

Search engine powered by ElasticSuite