Gado Gado

Way To Cool
Op voorraad
SKU
21047_V
Gegroepeerde productitems
Naam Beschikbaar Prijs
Gado Gado - 12 X 450 G 4

Gado gado met tempeh, pindasaus, granenmix, boontjes, bloemkool, zoetzure groenten & omelet.

Laat je gasten en/of personeel genieten van hoogwaardige, smaakvolle en gezonde maaltijden. Bij Way To Cool bereiden ze vriesverse maaltijden die niet alleen restaurantwaardig zijn, maar ook nog eens duurzaam!

De vriesverse maaltijden van Way To Cool worden op de juiste manier bevroren, zodat alle voedingsstoffen, smaak en textuur optimaal behouden blijven. In samenwerking met executive chef Jenneke Boer hebben ze verschillende maaltijden ontwikkeld, waaronder ook een aantal vega(n) gerechten. Deze gerechten worden bereid in hun eigen Green Key-gecertificeerde keuken en vervolgens direct als complete maaltijd ingevroren. Verser dan vers dus!

Het bereiden van de maaltijden is een eenvoudige taak die iedereen kan uitvoeren. Haal de ready-to-eat maaltijd uit de verpakking, plaats het op een mooi bord, verwarm het in de magnetron of oven en serveer het aan je gasten. De gerechten zijn hoog op smaak en hebben een uitstraling die doet denken aan een restaurant. Het grote voordeel van Way To Cool maaltijden is dat gekwalificeerd keukenpersoneel of een uitgebreide keuken niet nodig is. Dit is ideaal in een tijd waarin je met weinig of onervaren personeel je zaak of hotel moet runnen.

 

Bereidingswijze 1 pax verpakking

Magnetron: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm de maaltijd in 6,5 – 8 min op 800 watt of verwarm de ontdooide maaltijd in 4,5 – 6 min op 800 watt.
Oven: verwarm de oven voor op 140 graden. Plaats de ontdooide maaltijd met folie in de oven voor 30 minuten. Verwijder halverwege de folie er roer even om.
Warmhoudkast: verwarm de warmhoudkast op 75 graden en plaats vervolgens de maaltijen in de warmhoudkast. De maaltijd zijn na 60 minuten klaar om gegeten te worden.

Meer informatie
Allergenen Kan sporen van noten bevatten.
Bewaarcondities Diepgevroren bewaren -18
EAN commerciële eenheid 8719327550670
Merknaam Way To Cool
Nutriënten KJ 536,7 KCAL 128,5 Vetten 6,8 Waarvan verzadigd 2,2 Koolhydraten 10,3 Waarvan suikers 2,7 Eiwitten 5,2 Zout 0,4
Temperatuurstroom Diepvries