Pacha de Cacao betekent 'een wereld van cacao’. Helaas wordt bijna 80% van deze vrucht momenteel verspild. Zonde! Gezien de rijke vitamines, heerlijke smaak, extra inkomstenbron en de unieke verfrissing die het te bieden heeft. Dit drankje heeft bijna 30% minder suiker dan andere vruchtensappen en is bovendien een bron van vitamine B1.

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, smaakt cacao sap niet naar chocolade, maar naar een verfrissende mix van ananas, groene appels, peren en honing. Een tropisch boeket van smaken uit het tropisch regenwoud in Zuid-Amerika! Dit veelzijdige sapje kan puur gedronken worden, maar leent zich ook uitstekend als onderscheidend ingrediënt voor cocktails en alcoholvrije creaties, home-made limonade. smoothies en zelfs hartige gerechten zoals vinaigrette en ceviche.

Kortom, een verrassend veelzijdig en complex drankje dat niet mag ontbreken als je je gasten of klanten wilt verrassen met een nieuw en duurzaam drankje, mét een verhaal.  



Ontdek het assortiment