Handgemaakte, biologische, gefermenteerde producten

Fermenteren is een eeuwenoude techniek voor het bewaren van dranken en voedsel, die de producten bovendien gezonder maakt. Zo zitten rauw gefermenteerde producten vol levende melkzuurbacteriën die de werking van je darmen ondersteunen. Dit zorgt voor een betere weerstand, meer energie en is goed voor je hersenen.

SauerCrowd werd opgericht door Moritz Huber. Hij werkte als chef-kok in Michelinsterrenrestaurants in heel Europa. Met de missie om de wereld beter te maken en iedereen te voorzien van biologisch, voedzaam en levend voedsel, ontwikkelde hij samen met zijn team diverse plantaardige, gefermenteerde producten. Inmiddels is SauerCrowd uitgegroeid tot het nummer 1-gefermenteerde groentemerk in Nederland.


De voordelen van Sauercrowd:

  • Alleen biologisch-dynamische & biologisch gecertificeerde ingrediënten;
  • Bioactief & vol met levensvatbare melkzuurbacteriën;
  • Bron van vitamine C;
  • Milieuvriendelijke biologisch afbreekbare verpakking.

Ontdek het assortiment