info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

In de media: Volkskrant over restaurant Circl

In de media: Volkskrant over restaurant Circl Restaurant Circl, het duurzame restaurant op de Zuidas, is één van de eerste afnemers van gered groente en fruit van Instock, al tijdens de pilot fase. Recensent Mac van Dinther bracht voor de Volkskrant een bezoekje aan Circl en werd onder andere verrast door het rokerige soepje van paprika’s... van de verspilling gered door Instock. Chef Rudolf Brand bewijst als geen ander dat er culinaire creaties gemaakt kunnen worden met overschot en imperfecte producten. Van Dinter: "Het is een geslaagde poging van gewone ingrediënten een restaurantwaardig gerecht te maken". Lees het artikel hier.

Volkskrant Circl zet voedselverspilling op de kaart met geredde paprika's van InstockMarket.nl

    06-04-2018 00:00

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.