info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Vacature: Account Manager Horeca

  09-07-2019  

Vacature: Account Manager Horeca ACCOUNT MANAGER HORECA Vind jij voedselverspilling ook zo zonde en wil jij het verschil maken? Wil jij graag werken aan een circulaire economie? Kom je graag over de vloer in de horeca en wil je chefs inspireren dat het ook anders kan? Hou jij ervan om met mensen te werken en krijg je een kick van het behalen van successen?  InstockMarket.nl  is het net gelanceerde platform in Nederland dat overschotten en imperfect groente en fruit aanbiedt aan de horeca. In ons  Food Rescue Center  achter Amsterdam Sloterdijk ontvangen wij 6 dagen per week producten die we sorteren en controleren op kwaliteit. We hebben het afgelopen jaar een succesvolle pilot afgerond en willen het komende jaar flink inzetten op het redden van nog meer eten. Het grootste gedeelte van de producten op InstockMarket.nl is onbewerkt groente...

Lees meer

In de media: Lancering InstockMarket.nl

  24-05-2019  

In de media: Lancering InstockMarket.nl De lancering van InstockMarket.nl is een feit. Dankzij de leveranciers en afnemers die zich bij onze online marktplaats tegen voedselverspilling hebben aangesloten, zijn we in staat om nog meer kilo's te redden. Een nog grotere impact, dus! En dat is natuurlijk geweldig nieuws. Verschillende mediakanalen pikte het op. Lees de artikelen hier terug: - Emerce - FoodClicks - FoodHolland - RetailNews - Foodlog - Bakkers in Bedrijf  

Lees meer

Persbericht: InstockMarket.nl live!

  23-05-2019  

Persbericht: InstockMarket.nl live! Vandaag lanceren wij onze online marktplaats tegen voedselverspilling! Met InstockMarket.nl verbinden we overschotten en imperfecte producten aan de horeca. De producten wor den verzameld op ons nieuwe  food rescue center ; het sorteercentrum waar alles wordt gecontroleerd en online gezet. Chefs kunnen dagelijks online bestellen wat er ‘in stock’ is. Op deze manier willen we stimuleren dat horeca serveert wat er in Nederland voorhanden is.    Van pilot naar realisatie Het concept heeft anderhalf jaar als pilot gedraaid. Inmiddels zijn de oprichters Selma Seddik, Bart Roetert en Freke van Nimwegen overtuigd dat het mogelijk is.  “De horeca vormt een mooie oplossing voor de overschotten en imperfecte producten in ons land. Wanneer de reguliere handel het niet meer wil of kan...

Lees meer

In de media: Algemeen Dagblad over The Colour Kitchen

  31-01-2019  

In de media: Algemeen Dagblad over The Colour Kitchen Tijdens de pilot fase van InstockMarket.nl schreef het Algemeen Dagblad al een mooi artikel over de samenwerking tussen Instock en The Colour Kitchen. AD omschrijft hoe de Utrechtse horecaonderneming ‘geredde’ groenten en fruit inkoopt van restaurant Instock. Zo zetten ze samen voedselverspilling op de kaart.    Lees het artikel hier.

Lees meer

In de media: Volkskrant over restaurant Circl

  06-04-2018  

In de media: Volkskrant over restaurant Circl Restaurant Circl , het duurzame restaurant op de Zuidas, is één van de eerste afnemers van gered groente en fruit van Instock, al tijdens de pilot fase. Recensent Mac van Dinther bracht voor de Volkskrant een bezoekje aan Circl en werd onder andere verrast door het rokerige soepje van paprika’s... van de verspilling gered door Instock. Chef Rudolf Brand bewijst als geen ander dat er culinaire creaties gemaakt kunnen worden met overschot en imperfecte producten. Van Dinter: "Het is een geslaagde poging van gewone ingrediënten een restaurantwaardig gerecht te maken". Lees het artikel hier.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.