info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

In de media: InstockMarket.nl op BNR Nieuwsradio

  01-10-2019  

In de media: InstockMarket.nl op BNR Nieuwsradio Ken je The Green Quest van BNR Nieuwsradio al? In dit wekelijkse programma gaat Harm Edens op zoek naar de meest duurzame innovaties in het bedrijfsleven. Op maandag 30 september 2019 was onze Freke van Nimwegen te gast om  InstockMarket.nl  te pitchen. Met InstockMarket.nl zorgen we namelijk dat imperfecte producten en voedseloverschotten verbonden worden aan de horeca. Zo kunnen ook andere chefs in Nederland voedselverspilling op de kaart zetten. Zo worden meer zielen niet alleen meer vreugde, maar kunnen we ook nog veel meer kilo’s eten van de verspilling redden. Benieuwd hoe die pitch ging? En hoe de reacties waren? Luister de uitzending  hier  terug.

Lees meer

In de media: InstockMarket.nl in Hart van Nederland

  02-08-2019  

In de media: InstockMarket.nl in Hart van Nederland Het warme weer van de afgelopen tijd betekent voor een hoop telers niet veel goeds. Zo dreigde teler Wim van der Lans zijn puntpaprika’s niet meer te kunnen verkopen door brandplekjes van de zon. We zijn ontzettend blij dat we een deel van Wims paprika’s toch nog een bestemming hebben kunnen geven via  InstockMarket.nl . Zo kunnen niet alleen wij in onze restaurants, maar ook andere chefs en horecabedrijven voedselverspilling op de kaart zetten. Met de campagne #hetezomeroogst zetten ZLTO en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zich in tegen voedselverspilling. Dat vinden wij natuurlijk geweldig, want hiermee wordt ook onze missie actief gesteund. Hart van Nederland kwam langs op ons Food Rescue Center om hier aandacht aan te besteden. Bekijk het fragment  hier  terug. Het item over...

Lees meer

In de media: Lancering InstockMarket.nl

  24-05-2019  

In de media: Lancering InstockMarket.nl De lancering van InstockMarket.nl is een feit. Dankzij de leveranciers en afnemers die zich bij onze online marktplaats tegen voedselverspilling hebben aangesloten, zijn we in staat om nog meer kilo's te redden. Een nog grotere impact, dus! En dat is natuurlijk geweldig nieuws. Verschillende mediakanalen pikte het op. Lees de artikelen hier terug: - Emerce - FoodClicks - FoodHolland - RetailNews - Foodlog - Bakkers in Bedrijf  

Lees meer

Persbericht: InstockMarket.nl live!

  23-05-2019  

Persbericht: InstockMarket.nl live! Vandaag lanceren wij onze online marktplaats tegen voedselverspilling! Met InstockMarket.nl verbinden we overschotten en imperfecte producten aan de horeca. De producten wor den verzameld op ons nieuwe  food rescue center ; het sorteercentrum waar alles wordt gecontroleerd en online gezet. Chefs kunnen dagelijks online bestellen wat er ‘in stock’ is. Op deze manier willen we stimuleren dat horeca serveert wat er in Nederland voorhanden is.    Van pilot naar realisatie Het concept heeft anderhalf jaar als pilot gedraaid. Inmiddels zijn de oprichters Selma Seddik, Bart Roetert en Freke van Nimwegen overtuigd dat het mogelijk is.  “De horeca vormt een mooie oplossing voor de overschotten en imperfecte producten in ons land. Wanneer de reguliere handel het niet meer wil of kan...

Lees meer

In de media: Algemeen Dagblad over The Colour Kitchen

  31-01-2019  

In de media: Algemeen Dagblad over The Colour Kitchen Tijdens de pilot fase van InstockMarket.nl schreef het Algemeen Dagblad al een mooi artikel over de samenwerking tussen Instock en The Colour Kitchen. AD omschrijft hoe de Utrechtse horecaonderneming ‘geredde’ groenten en fruit inkoopt van restaurant Instock. Zo zetten ze samen voedselverspilling op de kaart.    Lees het artikel hier.

Lees meer

In de media: Volkskrant over restaurant Circl

  06-04-2018  

In de media: Volkskrant over restaurant Circl Restaurant Circl , het duurzame restaurant op de Zuidas, is één van de eerste afnemers van gered groente en fruit van Instock, al tijdens de pilot fase. Recensent Mac van Dinther bracht voor de Volkskrant een bezoekje aan Circl en werd onder andere verrast door het rokerige soepje van paprika’s... van de verspilling gered door Instock. Chef Rudolf Brand bewijst als geen ander dat er culinaire creaties gemaakt kunnen worden met overschot en imperfecte producten. Van Dinter: "Het is een geslaagde poging van gewone ingrediënten een restaurantwaardig gerecht te maken". Lees het artikel hier.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.